dilluns, 30 de setembre de 2013

Comunicat de L'AMPA

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES
Escola FERRERIES
Av. Marcel.lí Domingo, 28
43500 T O R T O S A
 

Comunicat de l’AMPABenvolgudes famílies,
Com cada any, des de l’AMPA de l’Escola de Ferreries, estem intentant tancar les activitats extraescolars d’aquest curs 2013-2014, aquest any, però, amb la greu dificultat de les continues retallades econòmiques que afecta, entre d’altres, a un Servei Públic Bàsic com és l’educació dels nostres infants. Aquesta situació ens està generant moltíssims problemes per tal de presentar-vos una graella de diferents tipus d’activitats a realitzar i que siguin del gust dels nostres menors i a un preu econòmic.

No obstant això, estem treballant al màxim de les nostres possibilitats amb la finalitat que al llarg dels propers dies vos podem fer anunci del començament de les activitats a partir de la segona quinzena d’Octubre i anunciar-vos quines seran les que es duran a terme. És per aquests motius, que a partir del proper dimarts dia 1 d’Octubre i sols fins la Segona Quinzena d’aquest mes, posem a la vostra disposició un servei temporal d’acollida per les tardes de 16:30 a 17:30 amb les següents tarifes:

- PACK MATÍ I TARDE: per als menors que ja són usuaris del servei d’acollida matinal 33 €/menor. (Inclou acollida matinal i per la tarde tots els dies escolars).

- PACK TARDE: 1,75 €/menor si sols voleu uns dies determinats o bé 12,50 €/menor si voleu fer ús d’aquest servei totes les tardes d’aquesta primera quinzena.  

Per tal d’inscriure-vos sols haureu de facilitar les vostres dades a les monitores d’acollida. En el cas que vulgueu contractar el servei quinzenal, se vos farà entrega del rebut manual per tal que el pagueu l’1 i el 5 d’Octubre. En els casos que sols deixeu als vostres petits dies determinats el servei es cobrarà de manera immediata.

Per últim sols recordar-vos que el nostre servei d’acollida matinal continua sent de 2 € per dies solts i 25 €/mes per tots els dies escolars d’aquell mes i durant l’hora i quart previa a l’inici de les classes.

Vos preguem que ens disculpeu per la demora en la posada en funcionament de les activitats extraescolars.
Atentament.


Junta Rectora
AMPA Escola Ferreries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada