dijous, 5 de juny del 2014

Bus a la manifestació a favor del català a Barcelona SOM ESCOLA

somescola
El proper 14 de juny, a les 18h, tindrà lloc al centre de Barcelona (PASSEIG DE SANT JOAN AMB GRAN VIA) una massiva manifestació organitzada per Somescola: "Per un país de tots, decidim escola catalana", amb l'objectiu de defensar el català a l'escola, després de les últimes sentències judicials que l'amenacen.
mani-somescolaPer tal de facilitar-vos l'assistència des de les Terres de l'Ebre organitzen autobusos per a tots aquells/es que vulgueu participar en aquesta manifestació històrica. Els punts de sortida, de moment, seran Tortosa i Amposta (més endavant concretarem lloc exacte). Preu bitllet anada/tornada: 12 euros. Preu bitllet anada/tornada + samarreta: 22 euros. Per reserves heu de fer pagament a: ES 76-2100-0019-4402-0062-1203 indicant obligatòriament nom i DNI.
Més informació: terresdelebre@omnium.cat, 656573338 o al web http://www.somescola.cat/.

Des de l'AMPA de l'escola Ferreries de Tortosa hi donem el nostre suport.   Nosaltres el dia 14 celebrem la Festa Major de l'Escola, la de fi de curs. No obstant això, alumnes, pares, mestres i qui ho vulgui, participarem  des d'aquí donant suport a Somescola.


Com podem participar?


  Comprant les samarretes (10 euros) a secretaria, en tenim de totes les talles, i trobar-nos el dissabte a la porta principal d'entrada de l'Escola per fer-nos la foto tots junts a les 19:15 i després enviar-la a Omnium Cultural per que la publiqui.

Us animem a participar-hi... ens hi juguem molt!!

COMISSIÓ PERMANENT DEL MUCE DE LES TERRES DE L'EBRE

somescola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada