dimarts, 29 d’abril del 2014

Exposició 25è Aniversari del Centre d'Esports Tortosa

.
CRÒNIQUES ESPORTIVES (DISSABTE 19 d'ABRIL)

EL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EBRE LLIURA ELS PREMIS ALS EQUIPS GUANYADORS EN L
 ​'
ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA COMARCAL
El passat dissabte 25 d’abril es va realitzar al Pavelló del Temple la novena i última jornada de la Lliga Comarcal organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre.
 
En categoria prebenjamí el Ferreries 2, de la mateixa manera que en la jornada anterior, es va endur la victòria davant l’Amposta al gol d’or. Per la seva banda, el benjamí de l’Handbol Amposta es va imposar al Perelló a la final i, finalment, en la categoria aleví el C.E. Tortosa 1 es va imposar a l’equip revelació de la jornada, l’Escola la Mercè.
 
Al final de la jornada es van repartir els trofeus als equips guanyadors que properament disputaran les Finals Territorials. En categoria prebenjamí i benjamí el campió ha estat l’Amposta per davant del Perelló i de l’Escola Ferreries i en categoria aleví s’ha imposat el Cinta Curto 2 davant del C.E. Tortosa 1 i de l’Handbol Amposta.



SÈNIOR MASCULÍ
C.H. El Papiol VS C.E. Tortosa | 35 (14) – 33 (14)


Derrota estèril del Centre d’Esports a l’última jornada de la fase regular. 

El sènior masculí va assolir l’objectiu marcat per a la fase regular guanyant al líder casa a la jornada anterior i el resultat de l’última jornada no els afectava en res. Tot i això, els tortosins van fer un bon partit en atac i van posar les coses molt complicades als locals que necessitaven la victòria per intentar escalar alguna posició. 

Amb la quarta posició, el sènior del Centre d’Esports s’ha guanyat el dret a disputar la tornada de les dues eliminatòries de la fase d’ascens com a local. El primer rival serà el Santpedor, setè classificat de l’altre grup.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada